Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä75g83kcal5.9g13.5g0.4g6g
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.9g0.1g0.5g
Purjosipuli 12g2.7kcal0.2g0.3g0g0.2g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka40g4kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Feta, Arla Apetina 3%33g37kcal6g0.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g401kcal27.4g47.2g10g15.6g
Valittu annoskoko256g201kcal13.7g23.6g5g7.8g
Annoskoko puolitettuna128g100kcal6.9g11.8g2.5g3.9g
Arvot/100g100g78kcal5.3g9.2g2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449