Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.6g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai3.7g13kcal0.4g2.6g0.1g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g50kcal0g12.3g0g0.2g
Kaakao (Oboy, original)2.5g9kcal0.1g2.1g0.1g0.1g
Liivate 3.8g13kcal3.2g0g0g0g
Flora vispi 20%50g111kcal1.5g2.5g10g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g25g117kcal0.7g16.1g5.5g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen7.5g41kcal0.8g3.7g2.5g0.1g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 50g17kcal1.5g2.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g1247kcal30.2g169.2g48g1g
Valittu annoskoko256g624kcal15.1g84.6g24g0.5g
Annoskoko puolitettuna128g312kcal7.6g42.3g12g0.3g
Arvot/100g100g244kcal5.9g33g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376