Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 26g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Ruohosipuli 4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 46g61kcal3.9g8.1g0.9g2.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 40g26kcal1.3g1.9g1.4g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)40g60kcal6.4g1.6g3.2g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 87g48kcal1.4g11.4g0.1g0.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g439kcal27g47.8g15.4g7.2g
Valittu annoskoko256g220kcal13.5g23.9g7.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna128g110kcal6.8g12g3.9g1.8g
Arvot/100g100g86kcal5.3g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964