RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 63g90kcal7.9g0.2g6.5g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g50g160kcal0g1.5g19g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)17g54kcal1.9g10.7g0.5g2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g74g248kcal10.2g47.4g1.7g4.4g
Raparperi 40g14kcal0.3g2.2g0g0.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.8kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Hermesetas-jauhe2.3g6.5kcal0g1.3g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g1205kcal41.8g139.4g56.2g17.2g
Valittu annoskoko256g603kcal20.9g69.7g28.1g8.6g
Annoskoko puolitettuna128g301kcal10.5g34.9g14.1g4.3g
Arvot/100g100g235kcal8.2g27.2g11g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435