Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g11g39kcal1.6g6.4g0.8g1g
Riisi tumma 9g32kcal0.7g6.7g0.2g0.4g
Tattarisuurimo / -jauho 8.2g27kcal1g5g0.2g0.5g
Hirssisuurimo / -jauho 8.7g31kcal1g6g0.3g0.3g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g259kcal8.6g48.2g3g4.4g
Valittu annoskoko256g130kcal4.3g24.1g1.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna128g65kcal2.2g12.1g0.8g1.1g
Arvot/100g100g51kcal1.7g9.4g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241