Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka10g8.4kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Palsternakka 29g19kcal0.1g3.4g0.1g1.3g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Juuriselleri 15g4.6kcal0.2g0.7g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl29g8.8kcal1.3g0.6g0.1g0.5g
Sipuli (käsittelemätön)15g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)44g102kcal5g0.2g8.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g29g82kcal5.6g0g6.4g0g
Persilja 8.8g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g3.7g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g540kcal27.6g30g31.2g8.8g
Valittu annoskoko256g270kcal13.8g15g15.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna128g135kcal6.9g7.5g7.8g2.2g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566