Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix4.4g3.9kcal0g0.9g0g0g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.4g1.1kcal0g0.4g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)110g33kcal1.1g6.6g0.2g1.1g
Silakkafilee 132g189kcal21g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g470kcal44.4g19.4g23.8g2.4g
Valittu annoskoko257g235kcal22.2g9.7g11.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna128g118kcal11.1g4.9g6g0.6g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092