Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen38g13kcal0.1g3.1g0g0.6g
Kalaliemikuutio 1.7g5.1kcal0.2g0.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Katkarapu 42g29kcal6g0g0.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%42g35kcal0.4g1.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g185kcal14.4g15g7.4g2.4g
Valittu annoskoko257g93kcal7.2g7.5g3.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna128g46kcal3.6g3.8g1.9g0.6g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181