Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g90g25kcal1g4.6g0.3g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g30g105kcal2.1g6g8.1g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g6g25kcal0.4g0.1g1.7g0g
Ketsuppi, Felix3g2.7kcal0g0.6g0g0g
Salsa medium (Rainbow)7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g717kcal52.8g23.2g44.2g0.2g
Valittu annoskoko257g358kcal26.4g11.6g22.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna128g179kcal13.2g5.8g11.1g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006