Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g43g41kcal8.1g0.5g0.7g0g
Paprika punainen 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika vihreä 6.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 6.4g2.3kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kukkakaali 4.3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi129g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g6g3.6kcal0.1g0.3g0.4g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)38g67kcal0.7g1.9g6.4g0g
Chili paprika punainen2.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g280kcal19.4g8.8g18.4g1.4g
Valittu annoskoko256g140kcal9.7g4.4g9.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna128g70kcal4.9g2.2g4.6g0.4g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102