Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g94g76kcal17.3g0g0.7g0g
Lohifilee 94g183kcal17.5g0g12.7g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl22g29kcal2.8g0.1g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Korppujauho 7.5g28kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g833kcal78.2g13.4g51.6g1.2g
Valittu annoskoko257g416kcal39.1g6.7g25.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna128g208kcal19.6g3.4g12.9g0.3g
Arvot/100g100g162kcal15.2g2.6g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855