Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 38g8.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g111g67kcal1.7g14.5g0.1g1g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g56g3.4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g37g62kcal7.5g0g3.7g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g14g11kcal0.1g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g302kcal19.2g39g8.2g3g
Valittu annoskoko257g151kcal9.6g19.5g4.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna128g76kcal4.8g9.8g2.1g0.8g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198