Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g25g45kcal0.6g2g3.7g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g60g102kcal12g0g6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)63g219kcal8g43.5g1.2g2g
Plus maito (Valio), annos 100g13g5kcal0.6g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Ingman Pohjanpoika juusto19g74kcal4.5g0.4g6g0g
Tomaatti, tuore25g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g970kcal57.2g97g38.2g5.2g
Valittu annoskoko257g485kcal28.6g48.5g19.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna128g243kcal14.3g24.3g9.6g1.3g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445