Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g86g295kcal6.7g33.3g14.4g1.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g45g11kcal0.8g1.4g0.2g0.9g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus11g39kcal1.6g0.1g3.6g0g
Oivariini vähärasvainen1.1g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 45g149kcal0.9g1.4g15.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu25g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g11g39kcal0.8g2.2g3g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g23g34kcal3.6g0.2g2g0g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g1213kcal34.6g77.8g83.8g5.6g
Valittu annoskoko256g607kcal17.3g38.9g41.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna128g303kcal8.7g19.5g21g1.4g
Arvot/100g100g237kcal6.7g15.2g16.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697