Pikamajoneesi

Laita korkeaan kapeaan astiaan öljy, muna, sinappi, etikka, sitruunamehu ja suola.

Laita sauvasekoitin astian pohjaan ja käynnistä se. Surauta pari kertaa kunnes majoneesi sakenee sopivasti.

Mausta halutessasi valkosipulilla, chilillä, yrteillä tai currylla.

Säilyy jääkaapissa noin vuorokauden verran.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 152g1343kcal0g0g151.9g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g65g85kcal8.5g0.2g5.4g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl11g16kcal0.5g1g1.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)11g2.2kcal0g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioitu 5.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g2897kcal18g4.2g316.8g0g
Valittu annoskoko256g1449kcal9g2.1g158.4g0g
Annoskoko puolitettuna128g724kcal4.5g1.1g79.2g0g
Arvot/100g100g565kcal3.5g0.8g61.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384485