Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g8.4g34kcal0g8.3g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g21g185kcal0g0g20.6g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen7.5g54kcal0g0g6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Grahamjauho 21g68kcal2.2g12.5g0.5g2g
Neljänviljanhiutale 5.6g19kcal0.6g3.3g0.2g0.6g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g24g97kcal0.7g21.2g0.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 84g22kcal2.8g2.6g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g19g105kcal1.2g10.7g0.7g0g
Raparperi 56g19kcal0.4g3.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g1231kcal18.2g123.4g60g6.8g
Valittu annoskoko257g616kcal9.1g61.7g30g3.4g
Annoskoko puolitettuna128g308kcal4.6g30.9g15g1.7g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044