Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Lehtikaali 47g19kcal1.6g1.9g0.3g0.9g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g75g203kcal13.5g1.5g15.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g509kcal32.6g17.6g33g5.8g
Valittu annoskoko257g254kcal16.3g8.8g16.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna128g127kcal8.2g4.4g8.3g1.5g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230