Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.4g3.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Seiti x-tra38g30kcal6.4g0.4g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.3g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g127kcal14.8g12.8g1.4g2.2g
Valittu annoskoko257g64kcal7.4g6.4g0.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna129g32kcal3.7g3.2g0.4g0.6g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448