Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 640g913kcal80g1.9g65.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki533g299kcal45.3g26.7g1.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)53g5.3kcal0.8g0g0.3g45.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g107g611kcal18.9g7.5g52.9g12.6g
Kauralese 267g960kcal48g121.6g20.5g46.7g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g267g1600kcal56g17.6g144g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%640g1472kcal185.6g16g76.8g0g
Leivinjauhe 53g94kcal2.8g20.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g11908kcal874.8g423g722.4g209.8g
Valittu annoskoko2560g5954kcal437.4g211.5g361.2g104.9g
Annoskoko puolitettuna1280g2977kcal218.7g105.8g180.6g52.5g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658