Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 865g2968kcal88.1g605.5g10.4g30.3g
Sokeri 424g1722kcal0g423.7g0g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka17g66kcal0g16.5g0g0g
Rypsiöljy 374g3310kcal0g0g374.3g0g
Mustikka metsä- 798g352kcal4g51.1g4.8g26.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 32g106kcal0g25.8g0g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g33g130kcal0g32.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g17364kcal186g2323g779g114.2g
Valittu annoskoko2560g8682kcal93g1161.5g389.5g57.1g
Annoskoko puolitettuna1280g4341kcal46.5g580.8g194.8g28.6g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135746