Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 640g116kcal3.6g16g2.6g4.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g640g2496kcal0g627.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g640g179kcal3.8g38.1g1.3g16g
Raparperi 640g216kcal4.4g35.2g0.6g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g6013kcal23.6g1433g9g59g
Valittu annoskoko2560g3006kcal11.8g716.5g4.5g29.5g
Annoskoko puolitettuna1280g1503kcal5.9g358.3g2.3g14.8g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731