Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä751g826kcal58.6g135.2g3.8g60.1g
Peruna, keskikokoinen 60g534g320kcal8g69.4g0.5g4.8g
Purjosipuli 117g27kcal2.1g2.8g0.2g2.5g
Persilja 17g4.6kcal0.2g0.2g0g1.3g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g33g294kcal0g0g33.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10g10kcal0.1g1.8g0g0g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Paprika punainen 334g98kcal3.1g15g1.3g6.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka401g40kcal4.4g3.2g0.8g4g
Feta, Arla Apetina 3%334g367kcal60.1g6.7g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g4008kcal275.6g473.6g100.2g158.6g
Valittu annoskoko2560g2004kcal137.8g236.8g50.1g79.3g
Annoskoko puolitettuna1280g1002kcal68.9g118.4g25.1g39.7g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449