Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl311g407kcal40.4g1.6g26.7g0g
Sokeri 455g1847kcal0g454.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 436g1497kcal44.5g305.4g5.2g15.3g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Voi 201g1456kcal2.4g0.8g163.2g0g
Maito, Kevyt335g154kcal10.7g16.1g5g0g
Mustikka metsä- 803g353kcal4g51.4g4.8g26.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g11498kcal206g1674.8g409.8g83.8g
Valittu annoskoko2560g5749kcal103g837.4g204.9g41.9g
Annoskoko puolitettuna1280g2875kcal51.5g418.7g102.5g21g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189149