Kauraporkkanasämpylä (kuituinen)

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva.

Sekaan suola, sokeri, kaurahiutaleet/leseet ja öljy.

Lisää porkkanaraaste.

Lopuksi jauhoa.

Anna taikinan kohota noin 40min.

Nostele puolen nyrkin kokosia paloja pellille.

Käytin lusikoita jolloin sain kuoheuden säilymään.

Voitele kananmunalla.

Uuni 225 astetta ja 20min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Redreaper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 943g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 94g70kcal12.4g1g0.4g6.5g
Sokeri 15g61kcal0g15.1g0g0g
Suola, annos 3g57g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 102g901kcal0g0g101.9g0g
Kaurahiutale kuituinen Sydänystävä (1dl = 35g)132g436kcal21.1g68.7g8.7g17.2g
Porkkana 377g123kcal2.3g21g0.8g9.6g
Myllärin hurjan viljainen sämpyläaines (37g)349g1222kcal42.2g225.8g17.5g19.2g
Hiivaleipävehnäjauho 491g1599kcal59.5g291.4g13.7g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g8823kcal275g1246g286g159g
Valittu annoskoko2560g4412kcal137.5g623g143g79.5g
Annoskoko puolitettuna1280g2206kcal68.8g311.5g71.5g39.8g
Arvot/100g100g172kcal5.4g24.3g5.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265138