Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 292g417kcal36.6g0.9g30g0g
Sokeri 266g1079kcal0g265.6g0g0g
Fariinisokeri266g1079kcal0g265.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g638g536kcal7g116.8g2.6g11.5g
Voi 133g964kcal1.6g0.5g108.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 665g2280kcal67.7g465.2g8g23.3g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g85kcal0g21.1g0g0g
Suklaa tumma 266g1373kcal10.4g141.6g82.4g14.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g15675kcal248g2564.6g462.2g98g
Valittu annoskoko2560g7837kcal124g1282.3g231.1g49g
Annoskoko puolitettuna1280g3919kcal62g641.2g115.6g24.5g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181