Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)400g2880kcal3.2g3.2g320g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 200g91kcal6g9.6g3g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 60g27kcal1.8g2.9g0.9g0g
Mantelilastu (A la meira)200g1200kcal48g13.2g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g19086kcal344.2g2218.2g967.4g39.4g
Valittu annoskoko2560g9543kcal172.1g1109.1g483.7g19.7g
Annoskoko puolitettuna1280g4771kcal86.1g554.6g241.9g9.9g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299928