Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1060g721kcal129.3g41.3g2.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl530g1951kcal153.7g0g148.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu663g835kcal72.9g2g59.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 186g564kcal16.2g102.8g3.5g25.8g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g95g117kcal6.9g15.4g3.1g66.5g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g8468kcal760.8g343g433.4g184.8g
Valittu annoskoko2560g4234kcal380.4g171.5g216.7g92.4g
Annoskoko puolitettuna1280g2117kcal190.2g85.8g108.4g46.2g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101