Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g1928g1832kcal154.2g269.9g13.5g154.2g
Sipuli (kuorittu)187g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Oliiviöljy 187g1658kcal0g0g187.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g54g11kcal0g3.5g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka161g132kcal5.5g30.5g1.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g7457kcal331g639.8g406.4g319.8g
Valittu annoskoko2560g3729kcal165.5g319.9g203.2g159.9g
Annoskoko puolitettuna1280g1864kcal82.8g160g101.6g80g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678