RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 629g898kcal78.7g1.9g64.5g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g500g1598kcal0g15g189.8g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)170g544kcal18.7g107g4.8g20.4g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g739g2477kcal102g473.9g17g44.4g
Raparperi 400g135kcal2.8g22g0.4g5.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g25g78kcal2.7g15g1.7g7g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g50g182kcal1.7g39.8g1.7g0g
Hermesetas-jauhe23g65kcal0.3g12.6g0g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g12039kcal416.4g1393.2g559.8g173g
Valittu annoskoko2560g6019kcal208.2g696.6g279.9g86.5g
Annoskoko puolitettuna1280g3010kcal104.1g348.3g140g43.3g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435