Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1167g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g350g84kcal4.2g11.9g0.7g7.4g
Porkkana 233g76kcal1.4g13g0.5g6g
Palsternakka 88g56kcal0.4g10.3g0.4g3.9g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl35g26kcal1.4g2.8g1.1g0g
Persilja 23g6.4kcal0.3g0.3g0g1.9g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)350g385kcal80.5g0g7.4g0g
Paprika punainen 117g34kcal1.1g5.3g0.5g2.2g
Selleri, annos 50g88g12kcal0.9g2.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5124g1557kcal185.4g106.6g33.4g46.6g
Valittu annoskoko2562g778kcal92.7g53.3g16.7g23.3g
Annoskoko puolitettuna1281g389kcal46.4g26.7g8.4g11.7g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409