Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto128g357kcal24.2g0g28g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g39kcal1.5g1.5g3g0.2g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Bataatti, kuorittu 515g416kcal8.1g86.6g0.3g15.4g
Juuriselleri 189g60kcal2.4g8.7g0.4g5.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl17g149kcal0g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5130g2187kcal80.6g218.2g97.4g50.2g
Valittu annoskoko2565g1093kcal40.3g109.1g48.7g25.1g
Annoskoko puolitettuna1283g547kcal20.2g54.6g24.4g12.6g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65279