Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 292g201kcal14.8g27.3g1.2g9g
Vesi1751g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 467g1020kcal85.4g0g76.1g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5131g2471kcal201.8g59.6g154.8g19.8g
Valittu annoskoko2566g1235kcal100.9g29.8g77.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna1283g618kcal50.5g14.9g38.7g5g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401