Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)1067g1184kcal231.5g0g27.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 63g449kcal0.2g0g50.7g0g
Sipulikuutiot rainbow267g27kcal4g4g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g20g19kcal1.2g3.4g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g173g49kcal1g10.3g0.3g4.3g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)533g213kcal5.9g38.4g2.7g7.5g
Punaviini 400g282kcal1.2g0.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g33kcal1.6g0.2g2.9g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5136g4703kcal498.8g152.6g169.4g26.2g
Valittu annoskoko2568g2351kcal249.4g76.3g84.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna1284g1176kcal124.7g38.2g42.4g6.6g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351