Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 480g167kcal22g9.3g1.4g11.9g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Palvikinkku HK 3%180g180kcal32.4g0.9g5.4g0g
Sipuli, paistettu 120g121kcal1.5g5.8g9.8g2.1g
Oliiviöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Herkkusieni 240g38kcal5g0.7g0.8g3.6g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)120g246kcal1.4g55.2g2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä480g528kcal37.4g86.4g2.4g38.4g
Papu valkoinen, keitetty 480g517kcal40.5g67.2g1.7g33.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5136g7580kcal286.8g476.6g481.2g189g
Valittu annoskoko2568g3790kcal143.4g238.3g240.6g94.5g
Annoskoko puolitettuna1284g1895kcal71.7g119.2g120.3g47.3g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613