Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g750g2025kcal131.3g0g165g0g
Sipuli 345g104kcal4.3g16.6g0.7g5.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.5g0.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g54g167kcal9.2g29.2g1.6g7g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5136g5440kcal304g124.4g406.8g27g
Valittu annoskoko2568g2720kcal152g62.2g203.4g13.5g
Annoskoko puolitettuna1284g1360kcal76g31.1g101.7g6.8g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390