Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu963g395kcal1.9g90.5g1g17.3g
Raparperi 642g216kcal4.4g35.3g0.6g9g
Vesi, vesijohtovesi 161g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g803g3130kcal0g786.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5136g7482kcal12.6g1824.4g3.2g52.6g
Valittu annoskoko2568g3741kcal6.3g912.2g1.6g26.3g
Annoskoko puolitettuna1284g1870kcal3.2g456.1g0.8g13.2g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970