Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 875g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Sipulikuutiot rainbow18g1.8kcal0.3g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g875g306kcal8.8g56.9g4.4g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa438g350kcal19.7g56.9g4.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa263g788kcal60.4g0g60.4g0g
Basilika, tuore88g35kcal2.7g4.4g0.7g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5138g3306kcal195.8g285.4g147g19.6g
Valittu annoskoko2569g1653kcal97.9g142.7g73.5g9.8g
Annoskoko puolitettuna1285g827kcal49g71.4g36.8g4.9g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511