Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 45g47kcal10.1g0g0.7g0g
Arla Apetina 8% feta67g100kcal10.7g2.7g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g10g7.5kcal0.1g1.8g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Ruokakerma Valio 5%67g40kcal0.8g1.9g3.3g0g
Torino tumma proteiinipasta plus33g114kcal7.7g17.7g1.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g665kcal59.6g51.4g24.6g5.4g
Valittu annoskoko257g332kcal29.8g25.7g12.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna129g166kcal14.9g12.9g6.2g1.4g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087