Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 42g51kcal9g0g1.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g28g7kcal1.2g1.2g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)20g69kcal3.2g12.6g0.5g1.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Ranskankerma Valio21g59kcal0.5g0.7g5.9g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g501kcal34.6g30.6g26.4g3.2g
Valittu annoskoko257g251kcal17.3g15.3g13.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna129g125kcal8.7g7.7g6.6g0.8g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597