Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Porsaanpaisti vähärasvainen 88g142kcal24.5g0g4.8g0g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.6g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Lanttu 24g6.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.4g6.7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g455kcal54.2g31.8g11.2g4.6g
Valittu annoskoko257g227kcal27.1g15.9g5.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna129g114kcal13.6g8g2.8g1.2g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301