Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g100g200kcal20g0g13g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka5g4.1kcal0.2g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen75g232kcal6g40.5g4.1g0.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 18g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio25g35kcal0.7g1.6g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g1044kcal55g91.6g47.8g2.4g
Valittu annoskoko257g522kcal27.5g45.8g23.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna129g261kcal13.8g22.9g12g0.6g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946