Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 80g24kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g15g47kcal7.6g4.1g0.1g2.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss22g68kcal5.3g0.2g5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)58g15kcal0.6g3.2g0g0.8g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.1g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g518kcal51.4g24.4g23g9.8g
Valittu annoskoko257g259kcal25.7g12.2g11.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna129g130kcal12.9g6.1g5.8g2.5g
Arvot/100g100g101kcal10g4.7g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315