Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 143g490kcal14.5g99.9g1.7g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g1414kcal29g199.8g52.6g10g
Valittu annoskoko257g707kcal14.5g99.9g26.3g5g
Annoskoko puolitettuna129g354kcal7.3g50g13.2g2.5g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198