Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus37g24kcal0.6g5.5g0g0.5g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä42g28kcal1.3g5g0.3g1.3g
Atria broilerin fileesuikale naturell73g80kcal16.8g0g1.5g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.3g6.4kcal0.2g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g277kcal37.8g21.8g4.4g3.6g
Valittu annoskoko258g139kcal18.9g10.9g2.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna129g69kcal9.5g5.5g1.1g0.9g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084