Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow38g26kcal6.4g0g0.1g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g19g38kcal3.8g0g2.5g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g25g43kcal1.9g1.3g3.3g0.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g50g14kcal0.6g2.4g0.2g1.5g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.3g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g247kcal25.8g7.8g12.4g4.4g
Valittu annoskoko258g123kcal12.9g3.9g6.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna129g62kcal6.5g2g3.1g1.1g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652