Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 30g23kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Lanttu 25g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Porkkana 19g6.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Purjosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 7g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton28g62kcal3.2g0.7g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g212kcal8.8g16.2g11.8g3g
Valittu annoskoko258g106kcal4.4g8.1g5.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna129g53kcal2.2g4.1g3g0.8g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320