Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 141g41kcal0.8g7.5g0.3g2.7g
Atria sika-nauta jauheliha 23%70g190kcal12g0g16.2g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.1g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g13g114kcal0g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g724kcal27.4g20.6g58.8g6.8g
Valittu annoskoko258g362kcal13.7g10.3g29.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna129g181kcal6.9g5.2g14.7g1.7g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650