Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g113g28kcal1.1g5.5g0.2g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska Eldorado55g11kcal0.7g1.9g0.1g0.8g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g21g61kcal7g0.3g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g395kcal39.4g16.6g19g7.6g
Valittu annoskoko258g197kcal19.7g8.3g9.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna129g99kcal9.9g4.2g4.8g1.9g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763