Thaimaalainen kanakeitto

1.Kuori ja keitä juurekset kypsiksi vedessä ja soseuta keitos.

2. Lisää murskatut valkosipulit, mausteet, valkoviini, raastettu inkivääri, sitruunamehu sekä pieneksi kuutioidut kanapalat.

Anna kiehua pienellä lämmöllä n. 10-15- minuuttia siten, että kanapalat kypsyvät.

Tulisieluisempi voi laittaa chiliä reilusti.

3. Lisää kookosmaito joukkoon, mutta älä enää kiehuta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 589 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g26g29kcal6g0g0.5g0g
Bataatti, kuorittu 13g11kcal0.2g2.2g0g0.4g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 22g12kcal0.3g2.9g0g0.2g
Porkkana 17g5.6kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk35g18kcal0.2g0.3g2.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.6g6.8kcal0.3g0.3g0.5g0g
Valkoviini kuiva 5.2g3.6kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g187kcal14.4g17.2g6.2g2g
Valittu annoskoko258g94kcal7.2g8.6g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna129g47kcal3.6g4.3g1.6g0.5g
Arvot/100g100g36kcal2.8g3.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93101