Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Seiti x-tra375g300kcal63.8g3.8g3.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g33kcal1.3g1.3g2.5g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g50g37kcal2.3g6.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5140g1269kcal150.8g130.2g14.8g20.4g
Valittu annoskoko2570g635kcal75.4g65.1g7.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna1285g317kcal37.7g32.6g3.7g5.1g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448